FAQ

Voor welke klasse kan ik mijn team het beste inschrijven?

Dat is aan jullie zelf om te bepalen! Er zal dit jaar gevaren worden in Tirions, maar bij de Goldfleet kan er ook gebruik worden gemaakt van een spinnaker. Als je nog helemaal geen zeilwedstrijdervaring hebt, dan raden we de Silverfleet aan. Mocht je denken, ik wil wel iets meer uitdaging, dan kan je voor de Goldfleet gaan! Overigens is er een voorbereidingspraatje op vrijdagavond aan boord van de Nicolaas Mulerius en zal er in de week voorafgaand aan het evenement een online matchrace uitleg verstuurd worden!

Wat krijg ik voor het totale inschrijfbedrag?

Hieronder vallen twee keer onbijt, twee keer lunch, één keer avondeten, toeristenbelasting en botenhuur voor het hele weekend. Verder natuurlijk ook een onvergetelijke herinnering en misschien ga jij ook nog wel met de felbegeerde Matchrace prijs naar huis!

Ik kan mijn team van drie personen niet compleet krijgen, hebben jullie hier tips voor?

Hiervoor verwijzen we je door naar het kopje ‘Bemanningspoel’, dat binnenkort gelanceerd wordt! Hierop kun je een oproep plaatsen. De commissie zal deze pagina ook extra in de gaten houden en teamleden aan elkaar koppelen, als ‘matchmaker’! Mocht hier niets staan, dan kun je ons via de mail of socials bereiken!

Hoe ziet de planning eruit voor dit weekend?

De precieze planning komt nog! Maar we kunnen je wel een idee geven van het weekend. Je wordt op vrijdagavond na het eten op het Starteiland verwacht. Hier vindt een briefing plaats en de eerste borrel op de Nicolaas Mulerius zal plaatsvinden. Vervolgens overnachten we met zijn allen op het Starteiland in tentjes (zelf meenemen) en worden de eerste wedstrijden gevaren op zaterdagochtend 10.00. De Nicolaas Mulerius gaat mee als tribune en wisselplek voor de teams. De wedstrijden zullen tot een uurtje of 17.00 duren, waarna we terugvaren naar het Starteiland. Hierna zullen we gezamelijk gaan eten en het grote zaterdagavond feest starten. Op zondag word je weer om 10.00 op het water verwacht. Op zondag aan het einde van de middag zal de prijsuitreiking plaatsvinden, waarna het weekend echt tot een einde is gekomen!

Translate »